Дніпровська компанія «Щедро» на початку 2018 року почала виробництво органічних спагеті на потужностях італійської компанії Valdigrano di Flavio Pagani SRL під торговою маркою «Щедро».
Про це повідомив керівник департаменту маркетингу компанії Олександр Конончук, передає biz.nv.ua.
«У 2018 року ми запустили нову категорію — спагеті з 100% органічно чистих твердих сортів пшениці. Якість продукції "Щедро" підтверджено європейської органічної сертифікацією та гарантовано нашим італійським партнером — компанією Valdigrano di Flavio Pagani», — зазначив він.
За його словами, вся сировина для виробництва спагеті і виробничі потужності зосереджені на території Італії.
Керівник департаменту маркетингу зазначив, що залежно від націнки торгової мережі пачка органічних спагетті в Україні буде коштувати 27-33 грн.
Инф. agravery.com
agrinews.com.ua