• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Український виробник елеваторного обладнання вийшов на європейський ринок
    Опубликовано: 2018-03-11 10:02:31

    Завод «Лубнимаш» — виробник елеваторного обладнання, почав поставки транспортного обладнання в Європу.

    Про це повідомляє hipzmag.com.

    «В 2017 році ми підписали контракт із замовниками з Європи на виготовлення транспортного устаткування — скребкових конвеєрів. Для нас це пілотний проект, по завершенню якого ми плануємо пройти сертифікацію за все виготовляється елеваторного обладнання і постачати його повний спектр на європейський ринок. На даний момент весь пакет необхідних документів вже підготовлений і найближчим часом буде направлений до відповідних інстанцій ЄС», — говорить комерційний директор «Лубнимаш» Лариса Горбенко.

    Вона додала, що європейські замовники висувають додаткову вимогу: комплектуючі повинні бути тільки європейського виробництва і конкретного виробника.

    «З цієї причини ми комплектуємо обладнання французькими і німецькими запчастинами», — зауважила директор.

    За її словами, передумови отримання цього замовлення були закладені близько 10 років тому. Раніше завод вже виготовляв обладнання для споруджуваного на території України заводу зз західними інвестиціями.

    Завдяки якості виготовленого обладнання, яке вправно працює і донині, дотриманню термінів і виконання всіх зобов'язань, замовником було прийнято рішення запросити компанію для участі в тендері на виготовлення і поставку обладнання в Європу. Попередньо, представники клієнта відвідали завод, оцінили розвиток і наявний потенціал. В результаті чого підприємство взяло участь в тендері, який виграло і підписало контакт.

    Нагадаємо, що для отримання компенсації аграрії мають купити техніки на 4,5 млрд грн.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.