• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Нібулон» у 2017 збільшив потужності зберігання зерна до майже 2 мільйонів тонн
    Опубликовано: 2018-01-06 15:01:53

    Загальний обсяг зберігання сільськогосподарської продукції компанії «Нібулон» всього за рік виріс на 8% і становить 1,945 млн тонн.

    Про це пйдеться у повідомлені прес-служба компанії.

    У 2017 році компанія «Нібулон» за три місяці побудувала два річкових перевантажувальних терміналів — з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт в с. Біленьке Запорізької області і термінал в Голій Пристані Херсонської області. А також  було добудовано та збільшено на 16 тис. тонн потужності філії «Козацька», що на Херсонщині.

    В цьому ж році було збудовано комплекс з приймання та відвантаження зернових та олійних культур на залізничний і автомобільний транспорт у м. Сватове Луганської області. У липні компанія завершила другу чергу будівництва комплексу, орієнтованого на безперервну перевалку збіжжя з українського Сходу.

    Також повідомляється, що «Нібулон» в рамках співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією продовжує інвестувати в збільшення елеваторних потужностей. На території перевантажувального терміналу в Миколаєві компанія будує комплекс з перевалки зернових і олійних культур місткістю близько 43 тис. тонн. Роботи почалися в кінці 2017 року і будуть завершені вже на початку лютого 2018 року.

    З введенням в експлуатацію нового комплексу з перевалки на перевантажувальному терміналі можна буде окремо і одноразово зберігати сім різних культур. Крім того, протягом всього маркетингового року термінал зможе без обмежень приймати всі культури і забезпечувати безперебійне обслуговування перевезень сільгосппродукції Південним Бугом.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.