• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ експортувала майже 79 тис. тонн борошна та висівок
    Опубликовано: 2017-08-29 18:06:57

    ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (ДПЗКУ) залишається одним з лідерів експорту борошномельної продукції. Так, у сезоні 2016/17 на зовнішні ринки було поставлено майже 79 тис. тонн борошна та висівок.

    Про це повідомив перший заступник голови правління ДПЗКУ Віталій Шулежко, передає прес-служба держкорпорації.

    «У 2016/17 маркетинговому році ми вийшли на лідерські позиції серед вітчизняних компаній за поставками борошномельної продукції на зовнішні ринки. Загалом було експортовано 78,9 тис. тонн, що на 46% або 24,6 тис. тонн перевищує обсяги реалізації у попередньому сезоні», ― зазначив Шулежко.

    За його словами, корпорація відвантажує борошно та висівки до країн Африки (Анголи, Судану, Того, Беніну), ОАЕ, Молдови, Ізраїлю, які протягом останніх років залишаються основними споживачами української борошномельної продукції. У планах керівництва ― розширення кола постійних партнерів та збільшення обсягів відвантажень до 95 тис. тонн.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.