• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Можливості збільшення прибутковості агробізнесу
    Опубликовано: 2017-08-13 11:38:00

    22 вересня 2017 року Інформаційна компанія "ПроАгро" проведе III щорічну Аграрну фінансову конференцію. Конференція традиційно стане майданчиком для виступів представників агрокомпаній та галузевих експертів, обміну думками та професійної дискусії.

    У агрокомпаній, великих і малих, можуть бути власні моделі функціонування фінансових департаментів і свої пріоритети. Але є спільні завдання і спільні цілі будь-якого аграрного бізнесу: прибуток, стабільний фінансовий стан і впевнений розвиток.

    Щоб залишатися лідером ринку, мало просто залучити фінансування, налагодити виробництво і оптимізувати витрати. Потрібно бути на крок вперед і знаходити можливості збільшення прибутковості агробізнесу. Під час конференції учасники познайомляться з практичними кейсами з фінансового менеджменту від українських компаній, зможуть задати спікерам питання і отримати відповіді з перших рук.

    На конференції будуть обговорюватися наступні основні питання:

    - Трансформація структури фінансового департаменту при зміні стратегії розвитку

    - Складнощі підготовки та реалізації середньо- та довгострокової фінансової стратегії на тлі економічної та валютної нестабільності

    - Збільшення прибутковості сільгоспвиробника за рахунок правильного адміністрування фінансів, командна робота на всіх рівнях

    - Особливості та специфіка формування бюджетів агрокомпаній: ризики та форс-мажори

    - Дебіторська заборгованість: інструменти зниження

    - Фінансова безпека агрокомпанії: антирейдерство та антіфрод

    - Робота в нових умовах: як перехід на єдиний податок та зміни спецрежиму з ПДВ вплинули на фінансовий стан агрокомпаній

    - Перспективи подальших законодавчих змін фінансових умов для агробізнесу та їхні наслідки

    - Використання IT-технологій при управлінні фінансами та в аудиті, нові системи і можливості (чим замінити 1С)

    - Доцільність залучення позикового капіталу, огляд фінансових інструментів залучення коштів для аграріїв

    - Зарубіжні інвестиції. Чи є інтерес іноземців до інвестування в українське сільське господарство (напередодні відкриття ринку землі)

    - Практичний досвід застосування фінансових інструментів: аграрні розписки, векселі, торгове фінансування, страхування

    - Неторгові зовнішньоекономічні операції як частина фінансового плану

    Традиційно на конференціях "ПроАгро" панує ділова та дружня атмосфера, гості матимуть можливість поспілкуватися, познайомитися з колегами та встановити нові контакти. І все це на тлі Дніпра та смарагдового поля Київського Гольф Центру!

    Якщо Ви шукайте шляхи підвищення прибутковості Вашої агрокомпанії і готові знайомитися з сучасними інструментами управління фінансами, чекаємо Вас на III Аграрній фінансовій конференції 22 вересня в Києві!

    З питань участі в роботі наших заходів, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся в інформаційну компанію "ПроАгро":

    тел./факс: (+38 044) 248-02-67, (+38 067) 243-38-03

    a7d.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.