• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Куліндорівський комбінат хлібопродуктів планує здійснювати поставки зерна і борошна до Грузії
    Опубликовано: 2017-08-11 11:37:43

    Куліндорівський комбінат хлібопродуктів (Одеська область), яке входить до системи Державного резерву України, планує здійснювати поставки зерна і борошна до Аджарської автономної республіки (Грузія).

    Про це заявив гендиректор комбінату Володимир Березняк, повідомила спілка «Борошномели України» з посиланням на Держрезерв.

    Він уточнив, що експорт передбачений планом співпраці між Одеською областю та Аджарією, відповідний документ сторони підписали під час візиту української делегації до республіки.

    Згідно з повідомленням, сьогодні Куліндорівський КХП поставляє борошно власного виробництва на ринки 22 країн, у тому числі до ОАЕ й США.

    «Перша країна, з якою ми почали співпрацювати в напрямку поставок борошна за кордон, була КНР, ‒ зазначив Володимир Березняк. ‒ Ми модернізували наші потужності, ввели в експлуатацію нові фасувальні комплекси. Наш КХП готовий до розширення географії співробітництва». 

    AgroTimes

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.