• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Нібулон» планує переорієнтувати свою логістику на водний транспорт
    Опубликовано: 2017-08-02 15:30:59

    У найближчі роки логістика компанії «Нібулон» практично повністю буде переорієнтована на водний транспорт. З’єднати річкові термінали з сільгосптоваровиробниками в радіусі 80-100 км підприємство планує завдяки найсучаснішому в Україні автопарку.
    Про це повідомляє прес-служба компанії.

    Так, у цьому році компанія придбала 60 нових тягачів Mercedes, Volvo і Scania.

    «Зазвичай такі авто випускаються виключно для країн Європи і є незвичними для пострадянського простору, але сьогодні вони прийшли в Україну. Автомобілі випущені з конвеєрів заводів кращих країн світу в травні, червні, липні цього року і адаптовані до умов і автошляхів нашої країни», ― розповів гендиректор «Нібулону» Олексій Вадатурський.

    Оновлення автопарку компанії «НІБУЛОН» машинами, що вийшли з конвеєру в 2017 році, сприятиме зниженню навантаження на дорожні шляхи та збереженню екології довкілля, завдяки тому, що маса порожнього автопоїзду в середньому на 2 тонни менша за масу аналогічного автопоїзду попередніх років випуску або популярного на вітчизняних автошляхах КАМАЗа з причепом, або на 8,5 тонн ― ніж маса МАЗа в зчіпці.

    Метою компанії є максимальне переорієнтування вантажних перевезень на річки. Вже сьогодні «Нібулон» транспортує 2 млн тонн зерна на рік річками України, а в найближчі роки перевезення по воді складатимуть 4,6 млн тонн щорічно.

    «Ми хочемо стати ближче до кожного сільгосптоваровиробника і надати можливість кожному українському аграрію транспортувати свій врожай безпосередньо річками України. Наш найсучасніший в Україні автопарк покликаний оптимізувати логістику перевезень зернових вантажів. Враховуючи те, що перевантажувальні термінали компанії збудовані максимально близько до виробників сільгосппродукції, ці автомобілі працюватимуть у радіусі 80-100 км безпосередньо з сільгосптоваровиробниками», – зазначив Вадатурський.

    За його словами, на цьому «Нібулон» не спиняє свою масштабну роботу з розвитку річкової логістики в Україні. Вже сьогодні компанією розглядаються плани з будівництва нових перевантажувальних терміналів у Дніпропетровській, Запорізькій, а також Херсонській областях, де існує дуже потужна зацікавленість обласної влади у залученні інвестицій у розвиток регіону.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.