Пирятинський сирзавод, що входить до групи компаній «Молочний Альянс», розширив лінійку своїх продуктів унікальним для українського ринку сиром. Він виготовляється за аналогією відносно молодого, але вже знаного в Європі данського сиру хаварті.
Про це повідомила прес-служба «Молочного Альянсу».
Новий сир Пирятинського сир заводу, який отримав назву «Пирятин», має ніжну, еластичну, однорідну текстуру з наявністю вічок щілеподібної форми. Він дозріває протягом 30 днів та має виражений сирний смак з легкою кислинкою.
Сир «Пирятин» добре плавиться, тому його можна використовувати для виготовлення сендвічів і салатів, супів, пасти та страв із овочів. Його також можна як закуску з фруктами, горіхами та білим вином.
AgroTimes
agrinews.com.ua