• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пирятинський сирзавод почав випускати аналог данського сиру хаварті
    Опубликовано: 2017-07-18 14:30:55

    Пирятинський сирзавод, що входить до групи компаній «Молочний Альянс», розширив лінійку своїх продуктів унікальним для українського ринку сиром. Він виготовляється за аналогією відносно молодого, але вже знаного в Європі данського сиру хаварті.

    Про це повідомила прес-служба «Молочного Альянсу».

    Новий сир Пирятинського сир заводу, який отримав назву «Пирятин», має ніжну, еластичну, однорідну текстуру з наявністю вічок щілеподібної форми. Він дозріває протягом 30 днів та має виражений сирний смак з легкою кислинкою.

    Сир «Пирятин» добре плавиться, тому його можна використовувати для виготовлення сендвічів і салатів, супів, пасти та страв із овочів. Його також можна як закуску з фруктами, горіхами та білим вином.

    AgroTimes

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.