• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ІНВЕСТОРАМ – ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО
    Опубликовано: 2017-07-09 14:24:32

    В актовому залі Кагарлицької міської ради 7 липня відбулися громадські слухання з приводу реконструкції об’єкту нерухомості під склад фасування, зберігання та відвантаження сипучих мінеральних добрив III-IV класу небезпечності по вул. Став’янка, 109. Перед присутніми, серед яких – керівництво міської ради та комунальних підприємств міста, депутати міської ради, жителі Кагарлика, зокрема прилеглого до об’єкту реконструкції мікрорайону, представники РС ГУ МНС, відділу містобудування та архітектури РДА, громадські активісти, виступив керуючий Кагарлицьким філіалом ТОВ «Баланс Агро Центр» Роман Прокопенко, який детально розкрив суть питання; його розповідь доповнили головний інженер проекту Микола Грицай та директор ТОВ «Баланс Агро Центр» Олександр Скрипка.

    До слова, компанія була заснована в березні 2009 року. Головна мета її – надання сільгоспвиробнику повного пакету товарів та послуг, які пов’язані з органо-мінеральним живленням рослин. ТОВ «Баланс Агро Центр» пропонує повну палітру мінеральних та спеціальних добрив для позакореневого живлення, надає послуги агрохімічного сервісу, а також здійснює закупівлю сільськогосподарської продукції. Компанія «Баланс Агро Центр», головний офіс якої знаходиться в столиці, є офіційним дистриб’ютором найбільших європейських та українських виробників мінеральних добрив. Її переваги – оперативне прийняття необхідних рішень, гнучкість у партнерських відносинах, можливість поставки товарів на умовах CPT, DDP, EXW, широка географія складів, на яких постійно є повний асортимент продукції. На об’єкті, що буде введений в експлуатацію в Кагарлику, для початку буде створено 15-20 робочих місць, середня заробітна плата працівників становитиме 8000 грн. Надійдуть кошти й до місцевого бюджету, зокрема за оренду землі, податкові платежі становитимуть біля 20000 грн. щомісяця, надійде сплата пайової участі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста. Крім того, передбачаються вигідні цінові пропозиції для розвитку місцевих та районних сільгоспвиробників.

    Представники підприємства, що планує розгортати свої потужності в Кагарлику, відповіли на запитання учасників громадських слухань. У ході дискусії зауважень до проекту не було: продемонстровані слайди з ілюстраціями виробничого процесу, а також побачене раніше депутатською делегацією на інших об’єктах фірми переконало в безпеці майбутнього складу. Були побажання інвесторам успішної діяльності на теренах Кагарлика, а також уваги до питань благоустрою прилеглої території, меценатства щодо установ соціальної сфери.

     

    юбр.юа

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.