• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «УкрАгроКом» за кілька років збільшив експорт цукру у 20 разів
    Опубликовано: 2017-07-09 15:05:30

    Частка експорту цукру в компанії «УкрАгроКом» протягом останніх 2-3 років зросла у 20 разів.

    Про це повідомив комерційний директор підприємства Павло Фесюк, пише «АПК-Інформ».

    «Працюємо ми в основному на внутрішньому ринку, проте нам вдається успішно виходити з нашою продукцією за межі України. У минулому році на українському ринку було реалізовано 22 тис. тонн цукру. Обсяг поставленої продукції на зовнішні ринки склав 8 тис. тонн», ― зазначив Фесюк.

    «Хочу відзначити, що за останні 2-3 роки частка експорту виросла в 20 разів, раніше ми експортували 200-500 тонн цукру. А в минулому році завдяки реконструкції заводу та сприятливій кон'юнктурі ринку нам вдалося вийти на рекордний показник експорту ― 8 тис. тонн», ― додав він.

    За словами комерційного директора, сьогодні компанія експортує свою продукцію на ринки Азії, Північної Африки і країн Європейського союзу.

    «Напрямок поставок з того моменту, коли ми вийшли на світовий ринок, звичайно, змінювався. До цього переважно ми здійснювали експорт в пострадянські країни ― Казахстан, Узбекистан. Сьогодні з огляду на логістичні та інші обмеження ми в ці країни більше не експортуємо. Зараз розглядаємо і вивчаємо вихід на ринки Тихоокеанського регіону (Малайзія, Індонезія)», ― розповів Фесюк.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.