• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МХП змінить тип компанії і зможе переносити свій офіс у будь-яку точку ЄС
    Опубликовано: 2017-06-28 15:30:12

    MHP S.A., холдингова компанія групи «Миронівський хлібопродукт», зареєстрована у Люксембурзі, змінить організаційно-правову форму з публічної акціонерної компанії з обмеженою відповідальністю Люксембургу (Societe Anonyme, S.A.) на європейську компанію ‒ Societas Europaea (S.E.).

    Таке рішення було затверджене радою директорів компанії, повідомила прес-служба МХП.

    Зміна організаційно-правової форми надасть компанії правового статусу, що визнається кожною державою – членом Європейського Союзу.

    Зокрема, це надасть акціонерам компанії можливість без проблем перенести її зареєстрований офіс у будь-яке інше місце на території ЄС без потреби ліквідовувати компанію або створювати нову юридичну особу  зазначається в повідомленні.

    Також підкреслюється, що конверсія не вплине на акціонерний капітал компанії, який залишиться на рівні 221,5 млн євро, представлений 110,77 млн акцій номінальною вартістю 2 євро кожна.

    AgroTimes

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.