• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні зробили унікальний молочний комбайн на колесах
    Опубликовано: 2017-06-18 12:30:55

    Визначити якість молока, як то кажуть, прямо з коліс допоможе компактна мобільна станція на шасі вантажівки, розроблена фахівцями компаній А3Tech і «Дельта-інжиніринг».

    На XXIX Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2017», що проходила в Києві з 7 до 10 червня, можна було побачити компактний автомобіль з цистерною з нержавіючої сталі. Звичайний на вигляд молоковоз виявився унікальною мобільною станцією для перевірки якості молока, розробленою вітчизняними компаніями А3Tech і «Дельта-інжиніринг». Українських аналогів такої машини не існує.

    Пересувна станція, розрахована на невеликі молочні кооперативи, дає змогу брати проби продукту безпосередньо у виробника, повідомляє «Інфоіндустрія». Працює станція так: клієнт вводить на пульті координати своєї угоди або номер телефону, потім заливає молоко в систему, після цього продукція зважується, аналізується за сімома параметрами якості, визначається ціна і загальна вартість партії. Після цього виробнику автоматично перераховуються гроші на рахунок у будь-якому банку.

     Прем’єра Агро-2017: унікальний молочний комбайн на колесах, розроблений вітчизняними компаніями А3Tech і «Дельта-інжиніринг». Система оснащена GPS, тому оператор наземної станції може контролювати, що за продукт потрапив у молоковоз, скільки і якої якості. Крім комп’ютера і аналізатора, встановлена також цистерна ємністю 1800 літрів. Вона має два відсіки для молока різного ґатунку, є і бачок для зливу; якщо молоко розбавлене або скисло, воно зливається і повертається виробнику.

    Молочний комбайн без урахування вартості шасі вантажівки коштує не так вже й багато – близько 5 тисяч євро. Машина, представлена на «Агро-2017», вже кілька місяців перебувала в експлуатації в Першому молочному кооперативі і непогано себе показала. Незабаром буде налагоджено серійне виробництво молочного комбайна.

     

     Autocentre.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.