• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий дрон Parrot сам складає карти і здатен обстежити 80 га за 30 хв
    Опубликовано: 2017-06-09 11:30:07

    Новий дрон відомої французької компанії Parrot здатен не лише обстежувати поля, а й самостійно поєднувати відзняті зображення в карту.
    Компанія Parrot робить ставку на дрони з нерухомим жорстким крилом, а не популярні зараз квадрокоптери, адже саме перші здатні забезпечити швидке й ефективне обстеженя великих територій, повідомляє fwi.co.uk.

    Зокрема нова модель Parrot Disco-Pro AG здатна провести мультиспектральний аналіз 80 га поля усього за 30 хв. При цьому в результаті оператор отримує вже готову карту поля з маршрутом прольоту. Як стверджує виробник, користування дроном не потребує додаткового навчання.

    Це стало можливим завдяки поєднанню дрона Parrot Disco з компактним мультиспектральним датчиком компанії Sequoia, Wi-Fi пультом дистанційного керування Skycontroller2 з радіусом дії в 2 км, додатком, що складає план польоту Pix4Dcapture та інтернет-платформи для обробки зображень Airinov First+.

    Дрон оснащений пам'яттю об'ємом в 64 Гб, де зберігаються зображення, отримані 16 Мп-камерою та мультиспектралим дачиком, що здатен бачити як у видимій частині спектру, так і в невидимій. для автоматичного калібрування зібраних даних використовується спеціальний «сонячний датчик», що реєстреє інтенсивність сонячного освітлення. Політ може здійснюватись як в ручному режимі, так і за заздалегідь складеним маршрутом.

     

     

    newatlas.com

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.