• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держпродспоживслужба хоче відновити фінансування ветмедицини з держбюджету
    Опубликовано: 2017-06-03 13:08:47

    Держпродспоживслужба вважає за необхідне відновити фінансування системи ветеринарної медицини напряму з Державного бюджету. Відповідна робота щодо забезпечення такої можливості зараз ведеться з Міністерством фінансів України.

    Про це повідомив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, передає прес-служба відомства.

    За його словами, ветеринарні лікарні та лабораторії фактично підпорядковані Держпродспоживслужбі, але фінансуються з місцевих бюджетів. Це створює певні труднощі, оскільки через брак фінансування в окремих областях ставиться під загрозу забезпечення епізоотичного благополуччя в цілому.

    «Ми це питання активно відпрацьовуємо з Міністерством фінансів. Це може стати можливим, починаючи із 2018 року», ― наголосив Лапа.

    Також він повідомив, що наразі відомство працює над можливістю дооснащення лабораторій за рахунок системи державних інвестицій та співпраці із міжнародними інституціями.
     
    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.