• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інвестиційна компанія «Вітагро» отримала дозвіл на придбання агропідприємства «Агропросперіса»
    Опубликовано: 2017-05-25 17:36:54

    Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив ТОВ «Інвестиційна компанія «Вітагро» (Хмельницька область) придбати частку в статутному капіталі ТОВ «Горинь Агро Плюс» (Рівненська область).

    Згідно з повідомленням АМКУ, відповідне рішення забезпечить «Вітагро» перевищення 50% голосів у вищому органі управління «Горинь Агро Плюс».

    Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб, кінцевим бенефіціаром інвестиційної компанії «Вітагро» є Сергій Лабазюк.

    Група компаній Vitagro займається виробництвом і переробкою сільгоспкультур, в тому числі фруктів і овочів, молочним тваринництвом, свинарством. Група обробляє понад 60 тис. га землі в Хмельницькій, Тернопільській і Рівненській областях. Станом на початок 2016 року загальна кількість поголів'я молочного стада склала більше 5 тис. голів. Також група одночасно утримує 60 тис. голів свиней.

    За інформацією Єдиного держреєстру, кінцевими бенефіціарами «Горинь Агро Плюс» є Моріс Табасінік і Джордж Рор – бенефіціарії NCH Capital (США) і ТОВ «Латагро», яка входить до одного з найбільших агрохолдингів в Україні – «Агропросперіс».

    Земельний банк агрохолдингу «Агропросперіс» становить 430 тис. га, загальні потужності зі зберігання – 800 тис. тонн. Холдинг вирощує і поставляє на експорт понад 2 млн тонн зернових та олійних культур на рік. Компанія також надає фінансування українським виробникам зерна через «Агропросперіс Банк».

    Інтерфакс-Україна

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.