• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народженого в Індії козла-циклопа
    Опубликовано: 2017-05-19 21:41:37
    У чорного козеняти, на якого приїжджають подивитися десятки людей, одне око посередині чола.
    В індійському селі Ассам зіткнулися з рідкісним випадком - там на одній з ферм народився чорний козеня-циклоп з одним єдиним оком, розташованим в центрі чола. Повіки і вії на цьому оці відсутні. Ветеринари заявили, що незвичайний зовнішній вигляд тварини через рідкісний дефект мозку, при якому його півсфери не розділені.
    Після народження на світ козеня-циклопа вони стверджували, що він не проживе й кількох днів, однак помилилися в прогнозах. Зараз козеняти вже кілька місяців, він пасеться разом з іншими тваринами, не виглядає хворим і має цілком нормальний апетит.
    Господарі незвичної тварини вважають її появу у них в будинку знаменням і знаком згори. Вони вірять, що його народження повинно принести їм щастя. Як зізнався чоловік, в селі багато місцевих жителів уже визнали циклопа священною твариною.

    «Я був вражений. Це схоже на справжнє диво. Десятки людей щодня приходять до нас подивитися на козеня», - розповів фермер Мухурі Дас. За словами індійця, він відчуває своїм обов'язком піклуватися про незвичайну тварину більше, ніж про інших мешканців ферми.
     

    khersondaily.com
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.