• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сівалки, обприскувачі або плуги: яку техніку найбільше купують аграрії?
    Опубликовано: 2017-05-19 17:57:34

    Український ринок сільськогосподарської техніки дуже насичений продукцією світових виробників. Але навряд знайдеться господарство, в якому б не знали техніку KUHN, що завоювала популярність  у фермерів по всьому світі. Які ж моделі у широкій лінійці компанії користуються найбільшим попитом серед українських аграріїв?

    «Історія присутності бренду KUHN в Україні розпочалася з плугів та сівалок. Не дивно, що сьогодні саме ці агрегати займають лідируючі позиції продажів на українському ринку», - зазначає Борис Онищенко, менеджер із регіонального розвитку компанії «КУН-Україна».

    Українські аграрії гідно оцінили переваги ESPRO 6000 R, адже ця модель увібрала в себе найкраще, що є на ринку посівних комплексів. Це втілена в інноваційних технічних рішеннях концепція високої продуктивності та, водночас, мінімізації вимог щодо потужності тракторів — від 200 к.с. ESPRO 6000 R має робочу довжину 3 і 6 м, легко транспортується, забезпечує точність висіву навіть на високій швидкості — до 17 км/год. Модель ESPRO 6000 RС забезпечує також одночасне внесення мінеральних добрив.


    За матеріалами: superagronom.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.