Сівалки, обприскувачі або плуги: яку техніку найбільше купують аграрії?

19 май, 17:57

Український ринок сільськогосподарської техніки дуже насичений продукцією світових виробників. Але навряд знайдеться господарство, в якому б не знали техніку KUHN, що завоювала популярність  у фермерів по всьому світі. Які ж моделі у широкій лінійці компанії користуються найбільшим попитом серед українських аграріїв?

«Історія присутності бренду KUHN в Україні розпочалася з плугів та сівалок. Не дивно, що сьогодні саме ці агрегати займають лідируючі позиції продажів на українському ринку», - зазначає Борис Онищенко, менеджер із регіонального розвитку компанії «КУН-Україна».

Українські аграрії гідно оцінили переваги ESPRO 6000 R, адже ця модель увібрала в себе найкраще, що є на ринку посівних комплексів. Це втілена в інноваційних технічних рішеннях концепція високої продуктивності та, водночас, мінімізації вимог щодо потужності тракторів — від 200 к.с. ESPRO 6000 R має робочу довжину 3 і 6 м, легко транспортується, забезпечує точність висіву навіть на високій швидкості — до 17 км/год. Модель ESPRO 6000 RС забезпечує також одночасне внесення мінеральних добрив.


За матеріалами: superagronom.com


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/304665.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM