• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПУСК об'єднав 36 господарств з земельним банком в 120 тис. га
    Опубликовано: 2017-03-28 12:31:45

    У Перший український сільгоспкооператив вступило 36 господарств.

    Про це Agravery.com заявив голова кооперативу Олександр Буюклі.

    "На сьогоднішній день в наш кооператив ввійшли 36 господарств з 10 областей України загальним земельним банком біля 120 тис. га. Переважно залучені ті господарства, з якими ми мали співпрацю в рамках Всеукраїнської аграрної ради, Асоціації "Свинарі України", Асоціації виробників молока. Незважаючи на беззаперечні вигоди, які приносить кооперативна робота, готові вступати лише найбільш активні", - заявив він.

    Прикладом для ПУСКа є успіх прибалтійських кооперативів.

    "Ми віримо, що кооператив «Пуск» стане одним з таких прикладів успішної кооперативної роботи, але вже в нашій державі. Це переконання поділяють також FAO, ЄБРР і Rabobank, від яких ми отримуємо підтримку. Мене надихає те, що нарешті в Україні агровиробники готові об’єднуватися для спільної вигоди, реальної економії та прибутку", - говорить Буюклі.

    Кооператив співпрацює з багатьма трейдерами, адже вони зацікавлені у великих партіях. За жовтень-грудень минулого року ми реалізували близько 80 тис. тон зернових від членів кооперативу. На цей рік план складає 400 тис. тон.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.