• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС може ухвалити додаткові торговельні преференції для України найближчим часом ― Кубів
    Опубликовано: 2017-03-09 18:02:45

    Євросоюз може ухвалити рішення про надання Україні додаткових торговельних преференцій найближчим часом.

    Про це повідомив міністр економрозвитку Степан Кубів, пише «Радіо Свобода».

    «Думаю, що це буде найближчим часом, але там є технічні процедури, що потребують кількох місяців для остаточного ухвалення додаткових преференцій», ― зазначив Кубів.

    «Вони мають намір якнайшвидше їх ухвалити, але не хочуть робити поспішних кроків, бо тоді це може не мати якості. Факт прийняття буде, але преференція може бути не централізована, а трохи розмита», ― додав він.

    За словами міністра, саме додаткові преференції стали б тією фундаментальною річчю, яка свідчить про єдність України та Євросоюзу в боротьбі з російською агресією.

    «Тож у Європарламенті я сказав: передайте тим, хто хоче послабити преференції чи їх розмити, я готовий з ними виїхати на схід України, в Авдіївку, і показати, чому ми вимагаємо преференцій. Тобто, тим євродепутатам, хто не розуміє, що таке мир і що таке війна, ми готові показати, що нині робить російська агресія, ті нелюди, що зайшли на нашу землю», ― підсумував Кубів.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.