• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанія «ЛЕМКЕН-Україна» надаватиме сільгосптехніку в лізинг
    Опубликовано: 2017-01-24 15:05:51

    Компанія «ЛЕМКЕН-Україна» підписала договір з «ОТП Лізинг» та партнерську програму з ПроКредит Банком ― таким чином підприємство матиме два варіанти фінансування клієнтів: продажем в лізинг і кредитуванням.

    Про це повідомив генеральний директор «ЛЕМКЕН-Україна» Артем Калашник, передає Landlord.

    «Цей рік ми почали з підписання договору з компанією "ОТП Лізинг". Зараз кожен аграрій може взяти нашу техніку в лізинг», ― зазначив Калашник.

    «Була проведена велика робота, але це було того варте: наші партнери перевиконали план з продажу техніки в лізинг. Ми теж задоволені», ― додав він.

    Також в цьому році компанія підписала партнерську програму з ПроКредит Банком і сподівається до кінця року підписати таку ж програму з Райффайзен Банком Аваль.

    «Таким чином, у нас буде два варіанти фінансування свого клієнта: кредитуванням і продажем в лізинг», ― прокоментував Калашник.

    Крім того, за його словами, у компанії LEMKEN є власна програма фінансування.

    «У кожного дилера компанії, в залежності від його досвіду і терміну роботи, є відстрочка платежу. Наша компанія звертається до німецької страхової компанії Euler Hermes, яка надає певну суму відстрочки платежу. Таким чином, дилер має можливість, завозячи техніку перед сезоном собі на склад, платити за неї не відразу», ― підсумував генеральний директор «ЛЕМКЕН-Україна».

    Довідка:

    «ЛЕМКЕН-Україна» ― український філіал компанії LEMKEN. «ЛЕМКЕН-Україна» консультує покупців з питань ґрунтообробної техніки та сівалок, забезпечення запчастинами, забезпечує налаштування техніки, гарантійне обслуговування, навчання персоналу роботі з технікою фірми LEMKEN.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.