• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Золотоніські молочники отримають кошти на розвиток
    Опубликовано: 2017-01-21 16:35:34

    Група компаній “Молочний альянс” у 2017 році спрямує дивіденди своїх підприємств за 2016 рік на капітальні вкладення у розвиток. Про це з посиланням на Інтерфакс-Україна інформує UBR.ua.

    “Дивіденди будуть спрямовані на фінансування капітальних вкладень підприємств холдингу. В тому числі це і оновлення транспортних засобів для заготівлі молока та доставки готової продукції”, – повідомив агентству голова наглядової ради “Молочного альянсу” Сергій Вовченко.

    Варто нагадати, що підприємства, які входять в “Молочний Альянс”: ПАТ “Золотоніський маслоробний комбінат”, “Пирятинський сирзавод”, ПАТ “Яготинський маслозавод” і “Баштанський сирзавод” виплатять сумарно близько 355 млн грн дивідендів.

    За словами Вовченка, у 2017 році група має намір розвиватися і далі, розширювати асортимент продукції. У планах “Молочного альянсу” – утримати рівень переробки молока в 370 тис обсязі. тонн.

    siogodennya.org.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.