• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2016 році група ТІС сплатила понад мільярд гривень податків
    Опубликовано: 2017-01-17 15:29:23

    У 2016 році група терміналів ТІС сукупно збільшила податкові відрахування на 41% в порівнянні з 2015.

    Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

    «У 2016 році група терміналів ТІС сукупно збільшила податкові відрахування на 41% в порівнянні з 2015. Точна сума виплат до державного та місцевого бюджетів України склала 1,002 млрд грн. Таким чином, група ТІС підтвердила свій статус найбільшого платника податків регіону та одного з великих платників податків України», ― йдеться в повідомленні.

    Для порівняння, всього по Одеській області за 11 місяців 2016 року підприємствами сплачено трохи більше 11 млрд грн податків. Враховувалися всі підприємства, зареєстровані в Одеській області, з урахуванням їхніх філій.

    Зазначається, що на підприємствах групи ТІС працює близько 4 тис. осіб. Податкове навантаження в перерахунку на одного працівника склало 251 тис. грн.

    Довідка:

    ТІС ― компанія з іноземними інвестиціями, що оперує власними вантажними терміналами в Малому Аджалицькому лимані, в акваторії порту «Южний», в 22 км на північний схід від Одеси. Наразі становить собою групу з 5 терміналів ― «ТІС-Зерно», «ТІС-Міндобрива», «ТІС-Руда», «ТІС-Вугілля», «ТІС-Контейнерний термінал», а також власну інфраструктурну компанію «ТІС».

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.