• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Всі цукрові заводи компанії «Астарта-Київ» запровадили систему HACCP
    Опубликовано: 2017-01-09 15:39:13

    На сьогоднішній день всі цукрові заводи агропромхолдингу «Астарта-Київ» вже запровадили систему аналізу небезпечних чинників і критичних контрольних точок — HACCP. Про це розповів генеральний директор компанії Віктор Іванчик під час прес-конференції, присвяченій 50-річчю «Яреськівського цукрового заводу».
    «Ми серйозно працюємо над підтриманням створеної системи HACCP на всіх цукрових заводах, а також впроваджуємо принципи HACCP в тваринницькому секторі «Астарти», — зазначив директор. За його словами, всі цукрові заводи компанії сертифіковані відповідно до українських стандартів (ДСТУ), включаючи п’ять заводів, які сертифіковані у відповідності з міжнародними вимогами (ISO та FSSC). «Для нас впровадження системи HACCP через українські та міжнародні стандарти — це безпека харчової продукції та наших споживачів», — розповів він. Також генеральний директор додав, що сертифікаційні процеси продукції дуже важливі для компанії, тому їм приділяють багато уваги і вкладають у це значні кошти.
    «Щороку ми інвестуємо понад 60 млн грн в систему сертифікації, адже це дуже важливо для нашої галузі. Тільки з цими сертифікатами ми можемо вийти на світовий ринок та бути конкурентоспроможними», — пояснює Віктор Іванчик.

    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.