• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Молочний альянс» планує запуск нової категорії продукції для дітей
    Опубликовано: 2017-01-07 11:05:41

    «Молочний альянс» планує у 2017 році запуск нової категорії продукції для дітей віком від трьох років та нових позицій в сегменті кисломолочних та сичужних сирів.

    Про це розповів голова наглядової ради підприємства Сергій Вовченко, пише The DairyNews.

    «Щодо нашої компанії, то ми плануємо й надалі розвиватись. Зокрема, у 2017 році ми намітили запуск нової категорії продукції для дітей віком від трьох років, абсолютно нових позицій в сегменті кисломолочних та сичужних сирів», ― розповів Вовченко.

    «Звичайно ж, ми продовжуватимемо переоснащення виробничих потужностей наших підприємств, будемо розширяти географію наших зарубіжних продажів», — додав він.

    За словами Вовченка, поки ще зарано говорити про те, яким буде 2017 рік для молочної галузі, але, на думку експерта, він буде непростим, тому що ціна на сировину буде високою.

    Проте, він сподівається, що 2017 рік буде кращим за 2016 за рахунок пожвавлення економіки і поліпшення добробуту громадян.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.