• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Концерн Хлібпром» увійшов до ГС «Борошномели України»
    Опубликовано: 2016-12-13 13:55:28

    У грудні 2016 року «Концерн Хлібпром» став учасником громадської спілки «Борошномели України». Спілка об’єднує фахівців у галузі переробки та зберігання зерна, підприємства з виробництва борошна, постачальників обладнання та інших учасників зернопереробного ринку.
    У «Концерні Хлібпром» зазначають, що членство в ГС «Борошномели України» з-поміж іншого, відкриває перспективи з розширення ринків збуту борошна компанії, в тому числі на міжнародному ринку.
    Борошномельні комплекси «Явірмлин» (Львівська обл.) та «Гайсинмлин» (Вінницька обл.), які надають послуги з переробки зерна, потужністю 300 тонн зерна за добу, виготовляють щодоби 230 тонн борошна та 67 тонн висівок. Млини працюють з натуральною та екологічно чистою сировиною. Асортимент – борошно вищого і першого ґатунків та пшеничні негранульовані висівки.  На підприємстві працює акредитована лабораторія якості.
    Основними напрямками діяльності ГС «Борошномели України» є розширення співпраці між підприємствами всіх форм власності в галузі, гармонiзацiя українського та міжнародного законодавства, впровадження культури вирощування сільськогосподарських рослин, впровадження ефективних технологій безпечного зберігання та переробки зерна, втiлення законодавчих, наукових і технічних ініціатив. 

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.