• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Cкільки ще дешевшатимуть цитрусові
    Опубликовано: 2016-11-24 19:30:00

    Цитрусові продовжують дешевшати через надлишок їх на ринку. Така тенденція протримається недовго. Про це  розповів гендиректор Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

    "На ринку надлишок цитрусових. З одного боку, цьогоріч маємо гарний врожай і в Південній Америці, і в Єгипті, Туреччині та Європі. З іншого - російський ринок закритий для Єгипту та Туреччини. Однак, ціна на цитрусові досягла дна. Можливо, ще тиждень ціни трохи підуть вниз. Далі цитрусові дорожчатимуть, бо наближаються новорічні свята", - пояснює фахівець.

    Недорогі апельсини на ринках коштують в середньому 23,75 грн за кг. За тиждень вони подешевшали на 1,75 грн. Лимон подешевшав на 2,75 грн. У середньому кілограм лимонів обійдеться в 35 грн. На 1,5 грн впали в ціні за тиждень грейпфрути. В середньому ціна за кілограм опустилася до 30,75 грн. Найменше знизили ціну на мандарини - на 50 коп. Їх кілограм коштує в середньому 22,25 грн.

    Найбільше цитрусових на вітчизняний ринок потрапляє з Туреччини та Єгипту.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.