• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Твердопаливні котли для обігріву житлових приміщень
    Опубликовано: 2016-10-07 22:31:36

    Український завод «Гефест» виробляє опалювальні котли на твердому паливі понад 10 років. Теплова потужність твердопаливних котлів має діапазон від 12 до 80 кВт. та від 150 до 1000 кВт. Твердопаливні котли опалення «Гефест» надійно забезпечують обігрів малоповерхових житлових будинків і приміщень різного призначення. Відмінна риса всіх моделей твердопаливних котлів - тривалість горіння протягом тривалого часу.

    Ключові переваги котлів опалення на твердому паливі

    Місткість завантажувального камери твердопаливних котлів «Гефест» забезпечує 8-12 годин безперервного горіння палива і, отже, безперебійну роботу котла протягом даного часу.

    Теплообмінник в якому твердопаливні котли виготовляються з котельної жароміцної легованої сталі товщиною 4 мм, завдяки чому такі стінки можуть витримувати сотні тисяч годин високотемпературного впливу без прогорання, що сприяє суттєвому збільшенню експлуатаційного терміну. Конструкція котлів опалення на твердому паливі дозволяє можливість додаткового монтажу блоків електронагрівачів ТЕНБ різної потужності. Вони дозволяють використовувати електроенергію як джерело аварійного або додаткового харчування.

    Твердопаливні котли функціонують на вугіллі різних марок (за винятком антрациту). В якості додаткових видів палива може використовуватися деревина і електроенергія.

    ККД котлів опалення на твердому паливі досить високий: для вугілля він становить - 84%, для дров - 78%.

    Ціна запчастин до твердопаливних котлів вітчизняного виробництва на порядок нижче імпортних при аналогічному рівні якості.

    Завод «Гефест», в якому налагоджений випуск котлів опалення на твердому паливі, знаходиться в Рівному. Українське виробництво дозволяє істотно скоротити логістичні витрати, тим самим підтримуючи оптимальний рівень цін на готові вироби, а також значно підвищити рівень сервісного обслуговування для клієнтів компанії.

    Сфери використання твердопаливних котлів

    Котли «Гефест» можуть успішно використовуватися як в міських котеджах і приватних будинках, так і в промислових і виробничих приміщеннях до 800 м.кв., розташованих, в тому числі, в північних регіонах країни. Вони підходять для інфраструктури будь-якого типу завдяки зручності експлуатації, простоті обслуговування і енергетичної автономності. Котли підходять для застосування і в опалювальних системах з примусовою циркуляцією види, і з природною.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.