• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна перейматиме досвід Бразилії у сфері АПК
    Опубликовано: 2016-09-23 15:30:00

    Сьогодні, 22 вересня 2016 року, під час VII Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями» Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та Бразильське сільськогосподарське товариство (SRB) підписали Меморандум про співпрацю.

    З української сторони підпис під документом поставив президент УКАБ Алекс Ліссітса, а з бразильської -  президент SRB Густаво Джанкейро.

    Метою даної угоди є налагодження співпраці між двома країнами у галузі сільського господарства.

    «Україна з Бразилією дуже схожі країни з точки зору вихідної позиції в розвитку АПК. До того, як стати потужною аграрною країною, Бразилія мала схожі з українськими проблеми. Плануємо перейняти досвід в області менеджменту, впровадження реформ.», - сказав Алекс Ліссітса. Він також повідомив, що в рамках співпраці плануються спільні заходи і візити.

    «Бразилія і Україна - дві сильні аграрні країни, наша співпраця відкриє можливості для обміну досвідом. Наприклад,  планується робоча поїздка до Бразилії для обговорення біотехнологічних аспектів агробізнесу. Раніше ми в основному працювали з такими країнами як Америка чи Аргентина. Ми налаштовані дуже оптимістично і чекаємо перших результатів роботи.», - зазначив Густаво Джанкейро.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.