• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Самбірський хлібокомбінат» інвестував у оновлення 165 тис. грн
    Опубликовано: 2016-09-09 11:25:32

    ВП «Самбірський хлібокомбінат» ПАТ «Концерн Хлібпром» інвестував у модернізацію лінії пшеничних хлібів 165 тис.грн. Зокрема, на виробництві було замінено тістоподільну машину м’якої дії (Туреччина). Нове обладнання здійснює безстресовий поділ тіста, що забезпечує високі споживчі властивості продукту, та гарантує великі виходи тіста у поєднанні з відмінною точністю роботи. Тістоподільник встановлений на лінії з виробництва пшеничних сортів. Його потужність складає 1000 шт. в годину.
    Зауваження та пропозиції щодо продукції комбінат приймає за номером безкоштовної гарячої лінії підприємства 0 (800) 508900.
    Виробничий підрозділ «Самбірський хлібокомбінат» входить до складу ПАТ «Концерн Хлібпром», одного з найбільших національних виробників хліба. Засновано підприємство у 1967 році. Працює на заводі проектною потужністю 20 тонн продукції на добу 180 працівників. Сьогодні хлібокомбінат випускає 125 різновидів продукції – хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.