• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держрибагентство запускає безкоштовну «гарячу» лінію для населення
    Опубликовано: 2016-09-01 14:53:21

    З 1 вересня розпочинає роботу  безкоштовна «гаряча» лінія Держрибагентства, на яку громадяни можуть звертатися, помітивши  порушення правил рибальства на водоймі,  незаконний продаж риби в точках продажу, а  також звертатися щодо роз’яснення Правил любительського та спортивного рибальства. Номер телефону «гарячої» лінії: 0-800-50-52-50, дзвінки з українських мобільних операторів та стаціонарних телефонів – безкоштовні. 
    У режимі консультування громадян та фіксації звернень щодо імовірних  порушень  «гаряча» лінія працюватиме з понеділка по четвер з 9:00 до 18.00 і до 16.45 у п’ятницю. Разом з тим у  режимі фіксації звернень громадян «гаряча» лінія працюватиме цілодобово  7 днів на тиждень.
    «Фактично «гаряча» лінія Держрибагентства,  що існувала раніше, мала обмежені технічні можливості і  не задовольняла всіх потреб громадян та галузі.  Ми вирішили кардинально змінити підходи до роботи: по-перше, зробити номер телефону безкоштовним для дзвінків громадян  і простим  для запам’ятовування. По-друге,  впровадити програмне забезпечення, яке дозволить  опрацьовувати отриману від громадян інформацію і передавати її до територіальних управлінь в регіони в режимі реального часу», ̶  повідомив  Голова Держрибагентства Ярема Ковалів. 
    Він також розповів, що перші два тижні «гаряча» лінії буде працювати в тестовому режимі. Протягом цього часу буде опрацьовано нову модель ефективного реагування на звернення громадян.  Інформація про імовірні правопорушення направлятиметься з «гарячої» лінії відповідальним  підрозділам в областях, а  у випадках особливо значних порушень законодавства та правил рибальства або імовірної участі у незаконних діях  місцевих посадовців –  новоствореному Відділу оперативного реагування «рибоохоронний патруль», в компетенцію якого входить проведення рибоохоронних заходів на території всієї України.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.