• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кукурудза подешевшала, але не суттєво
    Опубликовано: 2016-08-04 17:30:00

    З максимальної позначки — 4482 грн/тонну на 6 липня вони змінилися до 4375 грн/тонну на кінець місяця.

    Закупівельні ціни на кукурудзу на умовах EXW протягом липня показали незначні коливання, а саме: з максимальної позначки — 4482 грн/тонну на 6 липня до 4375 грн/тонну на кінець місяця, говориться в повідомленні «Аграрної біржі».

    У першій декаді липня внутрішній ринок кукурудзи на фоні високого попиту при мінімальній пропозиції взяв тенденцію на різке зростання в ціні. Та наближення нової збиральної кампанії тиснуло на зниження ціни і вже з другої декади місяця котирування знижувались.

    Так, станом на 26 липня, ціна на умовах СРТ-порт становила 4715 грн/тонну, майже вирівнявшись з позначкою на початок місяця (4675 грн/тонну).

    При цьому аналітики сільського господарства США очікують рекордних показників виробництва та споживання кукурудзи в США у 2016/17 сезоні, який розпочнеться у вересні.

    «Виходячи з погодних умов, які у липні були сприятливими для цієї культури, вітчизняні аграрії можуть сподіватись на високі показники врожайності кукурудзи та конкурувати на світовому ринку», — додали експерти «Аграрної біржі».

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.