• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гречка та сезонні овочі почали дешевшати
    Опубликовано: 2016-07-28 16:30:00

    Ціна на гречку почала знижуватися, проте крупа все ще залишається занадто дорогою для українських споживачів. Про це розповів Олексій Дорошенко, голова Української асоціації постачальників торговельних мереж.

    За словами експерта, в період з 10 по 20 липня зниження ціни на крупу досягло 1,1 гривні. Дорошенко зазначає, що це перше реальне падіння ціни в поточному році – до цього вартість гречки безперервно підвищувалася. Голова асоціації також підкреслив, що зараз на ринках і в магазинах України кілограм гречаної крупи коштує приблизно 37,4 гривні.

    Крім гречки, в Україні знову знижується ціна на сезонні овочі. Один тільки картоплю за останні дні подешевшав відразу на 10%, а моркву на цілих 15%. Середня ціна на ці овочі зараз досягає 5,2 і 5,9 гривні відповідно. Трохи зросли ціни на яйця та рис, додає експерт, однак істотного подорожчання на ці продукти не буде.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.