• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для АПК необхідні дотації в розмірі 1% від вартості валової продукції с/господарства
    Опубликовано: 2016-06-25 15:30:00

    Дотації для українських аграріїв у розмірі 1% від вартості валової продукції сільського господарства, які в даний час складають близько 6 млрд. грн. в рік, можуть істотно вплинути на розвиток галузі. Про це заявив голова ради Федерації роботодавців агропромислового комплексу та продовольства України Вадим Бодаев.

    «З початку цього року, після прийняття нового закону про податки, українські аграрії втратили приблизно 20 млрд. грн. оборотних коштів ... Складно конкурувати з державами, які мають дотації на розвиток агропромислової галузі в розмірі приблизно $ 100-300 з гектара на рік», - йдеться в повідомленні.

    Також наголошується, що 22 червня в рамках соціального діалогу з ініціативи федерації спільно з Професійним союзом працівників агропромислового комплексу України, за підтримки Міністерства аграрної політики і продовольства підготовлена ​​резолюція про підтримку ініціативи Мінагропроду про необхідність визначення витрат на підтримку розвитку підприємств агропромислового комплексу щорічно в обсязі не менше 1% вартості валової продукції сільського господарства. «Звернення з клопотанням до вищезазначеного питанням буде подано прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману», - уточнюється в повідомленні.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.