• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні знижуються ціни на соняшник
    Опубликовано: 2016-06-07 18:30:00

    Ціни на соняшник в Україні почали знижуватись. Так, на 200-300 грн/т знизились ціни на умовах поставки EXW-елеватор та СРТ-завод.

    Про це повідомили в Аграрному союзі України.

    «Основним чинником зниження ціни є звуження попиту на олійну та "просідання" цін на соняшникову олію», — коментують експерти.

    За інформацією, на умовах поставки FOB в портах Чорного моря соняшникова олія додала 5 дол./т (нижня цінова межа) та на 5 дол./т «просіла» верхня межа ціни, але все ж тенденції говорять про спадний тренд. Це, насамперед, підтверджує європейський ринок соняшникової олії.

    «На наступному тижні ймовірним є подальше поступове зниження цін на соняшник», — прогнозують аналітики.

    За даними Мінагрополітики, станом на 30.05.2016 року завершилась сівба соняшника на площі 5,2 млн га, що вище показника 2015 року (4,6 млн. га). Проте, в останні дні травня почали надходити повідомлення про гибель посівів через «опускання» гербіцидів глибоко в грунт внаслідок проливних дощів.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.