• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гройсман: Мораторій на продаж сільгоспземель має обговорюватися з аграріями
    Опубликовано: 2016-06-05 14:30:00

    Ніяких рішень про мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення не може бути до тих пір, поки не будуть зрозумілі всі нюанси поводження з землею. Про це 3 червня під час години запитань до уряду у Верховній Раді заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

    "Треба визначитися з законом про обіг земель, далі визначатися вже в ВРУ, що робити далі", - заявив Гройсман, підкресливши при цьому, що питання землі зараз є надзвичайно чутливим для суспільства.

    "Треба радитися з аграріями, з власниками, розуміти, чого вони хочуть і далі приймати рішення консолідовано", - додав глава уряду.

    Нагадаємо, в наприкінці 2015 року президент України Петро Порошенко підписав проект закону №3404 "Про внесення змін до розділу Х" Перехідні положення "Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільгоспземель". Мораторій діятиме до 1 січня 2017 року.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.