• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експерти прогнозують падіння цін на сою
    Опубликовано: 2016-05-28 16:30:00

    На ринку сої за період з 18 по 25 травня збереглася тенденція зростання цін. На умовах поставки EXW-елеватор ціни виросли на 100-300 грн / т, СРТ-завод - на 200 грн / т, а на умовах поставки FOB ціни «просіли» на 5 $ / т.

    Про це йдеться в огляді, опублікованому Аграрним союзом України.

    Зокрема, станом на 25 травня ціни склали 10 000-10 400 грн /т (EXW-елеватор), 10 400-10 700 грн / т (СРТ-завод), і 385-395 $ / т (FOB) відповідно.

    Як відзначають експерти, попит на ринку і надалі залишається високим, але це триватиме недовго, оскільки переробні та трейдингові компанії призупинять свою діяльність або будуть перемикатися на інші культури.

    На Чиказькій товарній біржі (СВОТ) липневий контракт подешевшав на 9,4 $ /т, що викликано зростанням темпів посіву сої в США.

    «Наступного тижня зростання цін на сою може призупинитися. Аграріям рекомендується збувати залишки сої за діючими цінами », - відзначили в АСУ.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.