• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Київщині створять індустріальний парк, що займатиметься проектами в галузі АПК
    Опубликовано: 2016-05-25 16:30:00

    Реалізація проекту зі створення індустріального парку розпочнеться в Білій Церкві (Київська обл.). Про це було повідомлено в ході Київського міжнародного економічного форуму "Україна-Китай: Новий шовковий шлях" в Києві 23 травня.

    Ключовими напрямами розвитку парку стануть проекти в області переробки сільськогосподарської продукції, фармацевтики і машинобудування.

    Реалізатором проекту виступить компанія Ukrainian Development Partners.

    Для будівництва парку компанія має намір придбати земельну ділянку площею 50 га на території Білої Церкви у групи компаній "Євро Фінанс Лтд" (Київ) іранського бізнесмена Алі Мохаммада Хані Омрана.

    "Сторони перебувають в процесі здійснення угоди і не оголошують її комерційні параметри", - йдеться в повідомленні компанії.

    "Індустріальні парки - це дієвий інструмент залучення зарубіжних інвесторів і створення нових робочих місць Ми розраховуємо, що індустріальний парк в Білій Церкві внесе істотний внесок в прискорення зростання економіки України", - заявив перший віце-президент УСПП, мажоритарний акціонер UDP Василь Хмельницький.

    Виконавчий директор індустріального парку в Білій Церкві Андрій Бринза в свою чергу зазначив, що земельна ділянка площею 50 га буде використовуватися під будівництво першої черги індустріального парку в Білій Церкві, а в подальшому планується розширення земельної площі для розвитку проекту.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.