• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Економічна ефективність агробізнесу в Україні
    Опубликовано: 2015-10-24 19:30:00

    В Україні питання економічної ефективності агробізнесу за рахунок оптимізації виробничих процесів сьогодні є дуже актуальним для сільгоспвиробників. Насичену бізнес-програму сформував «ІнтерАГРО Комплекс».

    Програма сформована з урахуванням найгостріших проблем, які виникали в господарствах протягом останніх років. Практичні бізнес-семінари, конференції, майстер-класи спрямовані на те, щоб допомогти Вам знайти оптимальні рішення у вирішенні конкретних завдань господарювання. З Вами поділяться досвідом кращі фахівці вітчизняних господарств, компаній та іноземних фірм. Учасники заходів зможуть отримати корисні консультації та необхідну інформацію для успішного ведення агробізнесу.

    Серед яскравих подій виставки:

    - міжнародний агротехнологічний форум: «Управління урожайністю в складних економічних умовах. Кукурудза та соя: оптимальні витрати – максимальні прибутки»,

    в рамках форуму відбудуться:

        27.10.-Міжнародний День сої: «Стратегія управління урожайністю сої. Головні критерії формування собівартості 1 центнера врожаю. Окупність додаткових витрат підвищенням прибутку»;
        28.10 — Міжнародний День кукурудзи: «Оптимальні витрати – максимальні прибутки. Управління урожайністю в складних економічних умовах».
        29.10.- конференція: «Економічна ефективність енергозберігаючої та ресурсозберігаючої технології  Strip-till в різних агрокліматичних зонах України»;
        28.10.- День Франції в Україні, в рамках якого відбудуться міжнародні семінари наступної тематики:
        «Формування стратегій реалізації аграрної продукції виробниками в Україні»
        «Маржа як результат управлiння виробничою собівартістю агропідприємств»;
        панельна дискусія: «Аграрні розписки — нові можливості фінансування».

    У виставці візьмуть участь близько 250 компаній з 10 країн світу. Німеччина та Франція будуть представлені національними експозиціями, Італія — колективною. Виставка буде розміщена у трьох павільйонах ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2Б).

    Чекаємо на Вас 27-29 жовтня на «ІнтерАГРО Комплекс 2015» у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м.Київ, вул.Салютна, 2Б)!

    Вхід на виставку – 30 грн. Замовлення безкоштовного запрошення та повна програма ділових заходів на сайті: www.complex.interagro.in.ua або за телефонами дирекції: (044) 490-64-69 і (044) 461-93-68.

    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.