• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засоби захисту рослин
    Опубликовано: 2015-10-15 16:04:10

    Кожен відповідальний агроном дбає про захист власних рослин, для того щоб восени зібрати гарний врожай. Сьогодні існує багато захворювань сільськогосподарських культур, а також шкідників, які вимагають застосування хімічних, біологічних, агротехнічних і механічних методів захисту. Однак, найкращий результат можна досягти лише при поєднанні всіх цих засобів.

    Засоби захисту рослин найчастіше використовуються в сільському господарстві і вони стають ефективними помічниками захисту не тільки від навколишніх факторів, а й від шкідників та хвороб. Однак, отримання доброго врожаю залежить ще й від якості засобів захисту рослин. Важливо пильнувати за терміном придатності продукту й остерігатись підроблених препаратів.

    Завдяки появі нової галузі – агрохімії, у кожного сільського господаря з’явилась можливість не тільки покращити харчування рослин, але й за допомогою регуляторів росту вплинути на швидкість їх росту і розвитку.

    В залежності від об’єктів впливу  такі засоби поділяються на кілька груп:

    - Гербіциди – допомагають захистити рослини від бур’янів;

    - Фунгіциди – попереджують появу збудників грибних хвороб;

    - Десиканти – препарати, які відносяться до хімічної групи і викликають зневоднення тканин рослин. Вони частіш за все використовуються для прискорення дозрівання плодів і полегшення машинного збору врожаю;

    - Інсектициди – необхідні для захисту рослин від шкідливих комах (в будь-якій їх стадії розвитку);

    Компанія  Украгроком допомагає вам подбати про захист рослин, підвищити їх врожайність і поліпшити умови їх зросту. Таким чином, завдяки гербіцидам більше немає необхідності робити ручну прополку, а завдяки десикантам можливо полегшити машинне прибирання врожаю. Зниження захворюваності рослин також допомагає підвищити врожай.

    Відносно хімічного складу засоби захисту рослин поділяються на неорганічні сполуки, органічні сполуки та продукти біогенного походження. Застосовувати ці препарати можна методом обприскування, інтоксикації самої рослини, методом обпилювання чи аерозольного обприскування, фумігації, протравлення насіння та грунту, антисептування та отруєння принад. Також, залежно від дії на збудника ці засоби можуть бути профілактичні або захисні, лікувальні або викорінюючі. Завдяки тривалій дії захисного періоду (25-30 днів), кількість обробок за сезон значно скорочується.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.