• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Денис Полежаєв: ДПЗКУ – безпечна організація для кожного сільгоспвиробника
    Опубликовано: 2015-08-10 12:03:49

    ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» гарантує своїм поклажодавцям вигідні умови для співпраці. Про це наголосив заступник голови правління держкорпорації Денис Полежаєв.

    «У корпорації працюють висококласні менеджери з зовнішньоекономічної діяльності, завдяки яким у нас є ряд вигідних міжнародних контрактів, що в свою чергу  дає можливість надавати аграріям високі закупівельні ціни», - зазначив він.

    За словами Дениса Полежаєва, діяльність філій корпорації постійно контролюється  зі сторони центрального офісу та відповідними департаментами і управліннями.

    «Досвід моєї роботи в елеваторній діяльності підтверджує, що ДПЗКУ – безпечна організація для кожного сільгоспвиробника», - зазначив заступник голови правління корпорації.

    Він відмітив, що в держкорпорації закупівлі здійснюються тільки за безготівковим розрахунком у національній валюті та виділив привабливі умови співпраці для поклажодавців:

    -          безкоштовне та швидке приймання зернових,

    -          низькі тарифи,

    -          своєчасне відвантаження збіжжя,

    -          цілодобова робота філій.

    Прес-служба ПАТ «ДПЗКУ»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.