• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прозора кадрова політика ДПЗКУ
    Опубликовано: 2015-07-09 14:21:03

    Позиція ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» з приводу прес-конференцій на тему: «Незаконне звільнення директорів Публічного Акціонерного Товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України», контенти яких наповнені неправдивою та додуманою інформацією.

    З огляду на чималу кількість фактологічних помилок, недостовірних даних і некоректних припущень, ПАТ «ДПЗКУ» вважає за потрібне вкотре роз’яснити свою кадрову політику.

    Наразі керівництво держкорпорації проводить прозорі кадрові зміни, а саме, заміну директорів деяких філій, шляхом підписання з ними контрактів, терміном 3-6 місяців, з метою покращення економічних та фінансових показників підприємств ДПЗКУ.

    Слід зазначити, що топ-менеджмент компанії, який приступив до роботи з  2015 року, не ставив, спочатку, за мету змінювати директорів філій та сподівався, що наявні керівники зможуть працювати чесно та відкрито. Однак, це викликало бурхливу реакцію та протидію серед деяких осіб, які були причетні в минулому до “тіньових” схем в корпорації. Вони хочуть зберегти за собою “хлібні” місця та намагаються зробити це різними методами, на це направлені і вищезгадані «прес-конференції».

    ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» вкотре закликає всі зацікавлені сторони до об’єктивності, виваженості, коректності та відповідальності при висвітленні в ЗМІ своєї діяльності.

    Керівництво корпорації переконане, що пошук і роздмухування неіснуючих сенсацій, спотворення фактів зашкодить державним інтересам та позиціям ДПЗКУ зокрема.

    Прес-служба ПАТ «ДПЗКУ»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.