• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Всеукраїнський День органічного поля
    Опубликовано: 2015-06-15 15:02:11

    16 червня 2015 року на базі ДП «Дослідне господарство «Сквирське» Інституту агроекології і природокористування НААН відбудеться Всеукраїнський День органічного поля.

    Місце проведення - м. Сквира, с. Дослідне, Сквирський демонстраційний полігон органічного виробництва.

    Захід пройде у рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» (2012 – 2016 рр.).

    Організатори: Інститут агроекології і природокористування НААН, ДП «Дослідне господарство «Сквирське» ІАП НААН, Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL), Швейцарія, при фінансовій підтримці Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).

    На заході буде продемонстровано технології вирощування різних сортів та гібридів сільськогосподарських культур (соя, озима пшениця, кукурудза, овочі, сидерати та ін.) за органічного виробництва.

    Відвідувачі зможуть ознайомитися з ефективністю застосування мікробіологічних препаратів різних виробників, дозволених в органічному виробництві та сучасним обладнанням, призначеним для використання в органічному землеробстві, зокрема із сітчастою бороною Striegel (Німеччина) та інші. Її робота буде показана на посівах різних сільськогосподарських культурах та на різних стадіях розвитку рослини (соя, кукурудза, овочі).

    Учасники: сертифіковані органічні товаровиробники, зацікавлені виробники сільгосппродукції, суспільні організації, науковці з усієї України та іноземні експерти.

    Відповідальна особа: Андрій Вдовиченко, директор ДП «Дослідне господарство «Сквирське» Інституту агроекології і природокористування НААН (e-mail: a.vdovychenko@gmail.com, тел.моб.: 098-518-87-09)

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.