Всеукраїнський День органічного поля

15 июн, 15:02

16 червня 2015 року на базі ДП «Дослідне господарство «Сквирське» Інституту агроекології і природокористування НААН відбудеться Всеукраїнський День органічного поля.

Місце проведення - м. Сквира, с. Дослідне, Сквирський демонстраційний полігон органічного виробництва.

Захід пройде у рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» (2012 – 2016 рр.).

Організатори: Інститут агроекології і природокористування НААН, ДП «Дослідне господарство «Сквирське» ІАП НААН, Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL), Швейцарія, при фінансовій підтримці Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).

На заході буде продемонстровано технології вирощування різних сортів та гібридів сільськогосподарських культур (соя, озима пшениця, кукурудза, овочі, сидерати та ін.) за органічного виробництва.

Відвідувачі зможуть ознайомитися з ефективністю застосування мікробіологічних препаратів різних виробників, дозволених в органічному виробництві та сучасним обладнанням, призначеним для використання в органічному землеробстві, зокрема із сітчастою бороною Striegel (Німеччина) та інші. Її робота буде показана на посівах різних сільськогосподарських культурах та на різних стадіях розвитку рослини (соя, кукурудза, овочі).

Учасники: сертифіковані органічні товаровиробники, зацікавлені виробники сільгосппродукції, суспільні організації, науковці з усієї України та іноземні експерти.

Відповідальна особа: Андрій Вдовиченко, директор ДП «Дослідне господарство «Сквирське» Інституту агроекології і природокористування НААН (e-mail: a.vdovychenko@gmail.com, тел.моб.: 098-518-87-09)


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/291995.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM