• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Розвиток тваринництва в Україні є перспективнішим ніж у Німеччині», — доктор Еберхард Хаунхорст
    Опубликовано: 2015-03-25 12:04:33

    Німецький експерт вважає, що тваринництво на теренах України має більше можливостей для розвитку ніж у Німеччині.
    Президент LAVES (Відомство з питань захисту прав споживачів та безпеки харчових продуктів федеральної землі Нижня Саксонія) зазначає, що у Німеччині діє низка обмежень спорудження тваринницьких ферм оскільки їх висока концентрація несе певні загрози для екології країни. За його словами німецьке тваринництво розвивається виключно шляхом інтенсифікації виробництва та підвищення якості продукції. Враховуючи потенціал українського свинарства, доктор Хаунхорст вважає, що за декілька років українські виробники свинини впевнено конкуруватимуть із їх німецькими колегами на ринку ЄС.
    Такими думками пан Хаункорст поділився в ході виступу на семінарі «Експорт агропродукції до ЄС: від А до Я», що відбувся в Києві минулого тижня. Під час заходу експерт розповів представникам харчової промисловості, агровиробникам та переробникам про специфіку інспекцій м’ясо- та молокопереробних підприємств для отримання Єврономерів.
    Зазначимо, що семінар був організований Всеукраїнською Аграрною Радою за підтримки Асоціації свинарів України, Асоціації виробників молока, Києво-Могилянської бізнес-школи, Німецько-Українського агрополітичного діалогу (АРD), Посольства Великої Британії в Україні, Мінагропроду та Інформаційної кампанії «Сильніші разом!».

    Асоціація свинарів України

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.