• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сингента познайомила учнів київських навчальних закладів із професією майбутнього
    Опубликовано: 2014-12-23 11:59:20

     

    У рамках проекту «STEM: професії майбутнього» компанія «Сингента» провела дві лекції під назвою «Обирай професію. Обирай успішне майбутнє» для київських учнів гімназії №267, школи №214 та фізико-математичного ліцею КНУ ім. Т.Г.Шевченка.

    Проект є складовою програми європейської організації CSR Europe (Брюссель) – «Deploy Your Talents – Stepping up the STEM Agenda for Europe». І протягом 2-х років успішно апробований у Франції та Італії. А з 2014 року розпочато його реалізацію також у Туреччині, Греції, Іспанії та Україні.

    Компанія «Сингента» приділяє значну увагу освіті в Україні та вихованню молодого покоління. Адже саме від них залежить майбутнє нашої країни та планети. Тому дбаючи про правильне донесення потрібної інформації до молоді зараз, ми закладаємо фундамент конкурентоздатності нашої країни та економічного розвитку в майбутньому.

    Під час лекцій працівники компанії «Сингента» ознайомили учнів із різними напрямами у біології та агрономії, а також сучасними технологіями у цих науках. Адже сільське господарство – це дуже перспективна галузь, в якій так само застосовуються сучасні інноваційні рішення для досягнення найкращих результатів.

    Відгуки школярів свідчать про те, що лекції викликали інтерес та були пізнавальними.

    «Гарна лекція, було цікаво, дуже корисна інформація для тих, хто у майбутньому буде навчатися за напрямом «біологія», «дана лекція є дуже корисною, оскільки надає можливість визначитися у виборі професії в галузі природничих наук», «все було цікаво, зрозуміло весело і переконливо!», - ось деякі з залишених відгуків школярів, які поділилися своїми враженнями від лекцій компанії «Сингента».

    «Розповідаючи дітям про біологію та агрономію, ми намагались доступно розказати про те, чим займаються сучасні аграрії, де вони навчаються, які технології застосовують, описуючи основні фактори успішності у цій професії, такі як англійська мова, досвід тощо. При цьому ми наголошували на важливості праці аграріїв, тому що на них лежить величезна відповідальність – нагодувати населення», - підкреслила Альона Федько, менеджер з організації внутрішніх заходів та проектів компанії Сингента.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.