• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЕКСТРЕНИЙ брифінг генерального директора ДП «Укрспирт» Михайла Лабутіна: Схеми Кабінету Міністрів у питанні «Укрспирту»
    Опубликовано: 2014-12-18 14:21:32

    19 грудня о 12:00 у Центрі кардіології та кардіохірургії за адресою м. Київ, вул. Мельникова 24  відбудеться екстрений брифінг генерального директора ДП «Укрспирт» Михайла Лабутіна. Безпосередньо перед складною операцію Михайло Юрійович готовий без купюр розповісти, чому стратегічну спиртову галузь, яка у 2014 році отримала 90 млн. грн. чистого прибутку та вперше з 2010 року показала більш ніж 5-кратне зростання усіх фінансово-економічних показників, поспішають ліквідувати та приватизувати.
    З липня 2014 року ДП «Укрспирт» живе під перманентною загрозою знищення. Чинне керівництво «Укрспирту» відмовилося грати  за правилами старих корупціонерів та оголосило війну їм та усьому виробництву та обігу «чорного спирту» в Україні.
    Як відомо, проти колишнього керівництва «Укрспирту», яке наповнювало чорну касу сім’ї Януковича порушені численні кримінальні провадження. Є рішення суду, які стверджують, що ці особи лише за 2013 рік присвоїли 3,2 млрд. грн., проте розслідування, щодо цих зловживань досі не зрушило з місця.
    Натомість, після приходу нового керівництва, і ліквідації ним корупційних схем, держбюджет поповнився в рази.
    За підсумками роботи ДП «Укрспирт» у ІІ та ІІІ кварталах поточного року отримано чистого прибутку в сумі 88,9 млн. грн. (ІІ та Ш квартали 2013 року – 15,8 млн. прибутку).
    Зростання суми чистого прибутку ДП «Укрспирт» дозволило збільшити надходження до бюджету, а саме –  розрахункова сума  відрахувань до бюджету частини прибутку держпідприємства, що нараховуються за певною ставкою на чистий прибуток,  у II та III кварталах  2014 року,  склала  27,7 млн. грн., проти 2,4 млн. грн. у аналогічному  періоді 2013 року, тобто збільшилася більш ніж у 11 разів. Загальна сума перерахувань до бюджету за  ІІ та ІІІ квартали 2014 року  склала  119,5  млн грн, що на  48,8 %  або на 39,3 млн. грн. перевищує показник ІІ та ІІІ кварталу 2013 року.
    Отже, багато хто сидів “на схемах” втратив величезні кошти.  Тому, на чинного директора ДП «Укрспирт» почався безпрецедентний тиск з різних боків.
    Під тиском безпідставних підозр і агресивних інформаційних та адміністративних нападок здоров’я генерального  директора ДП «Укрспирт» Лабутіна М.Ю. ослабло і він потрапив до лікарні.
    Через численні погрози та свавілля Державної фіскальної служби члени профспілки ДП «Укрспирту» звернулись для захисту їхнього директора до 24-й окремого штурмового батальйону «Айдар» ЗСУ, К-2 та «Правого сектору», які зараз несуть варту під лікарнею.
    Оскільки результат операції – непередбачуваний, а істина має бути озвучена, брифінг зачепить такі питання:
    - Чим чинне керівництво ДП «Укрспирт» не влаштовує Кабінет Міністрів України та Міністра Аграрної політики та продовольства;
    - Чому слідчі Державної фіскальної служби так поспішають забрати Михайла Лабутіна з відділення інтенсивної терапії, не зважаючи на протести лікарів;
    - Які кошти щороку недоотримував держбюджет від ДП «Укрспирт»
    - Хто хоче приватизувати державну стратегічну галузь;
    - Куди приводить боротьба проти нелегального виробництва та обігу спирту, у схеми якого залучені не лише кримінальні авторитети, але й правоохоронні органи та ключові високопосадові особи Держави.

    Тел. прес-служби: (097) 128 35 40

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.