• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрний союз України закріпив свої позиції на З’їзді
    Опубликовано: 2014-12-17 14:07:18

    Аграрний союз України (АСУ) 16 грудня в м.Києві провів свій черговий звітно-виборчий з‘їзд.

    В роботі З’їзду взяли участь Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, народні депутати, очільники Національної академії аграрних наук України, Герої України-аграрії, керівники сільськогосподарських підприємств – члени Аграрного союзу.

    В рамках з‘їзду були проведені вибори Голови АСУ. В ході відкритого голосування - посаду продовжив обіймати дійсний Голова – Геннадій Новіков. Також оновлено склад  Ради та Ревізійної комісії АСУ. Основними питаннями стали звіт АСУ за виконану роботу, формування пропозицій щодо подальшого розвитку організації, а також затвердження нового Статуту.

    У своїй доповіді Міністр відзначив, що Аграрний союз, як профільна громадська організація продовжить свою роботу і здобуде його підтримку. На З’їзді він також оголосив, що його заступниками стануть: Генеральний директор Українського клубу аграрного бизнесу (УКАБ) - Володимир Лапа та академік Національної академії аграрних наук України Сергій Кваша.

    На фоні економічної ситуації в країні Голова АСУ Геннадій Новіков в своїй доповіді окреслив ряд найактуальніших питань, що потребують якнайшвидшого рішення на найвищому рівні.

    Найболючішим питанням для підприємств аграрної сфери залишається відсутність механізму дієвої співпраці з органами державної влади. Відтак чимало доробок та ініціатив Аграрного союзу, створених для покращення умов господарювання на селі, залишились без відповіді компетентних установ державної влади.

    За підсумками З’їзду були прийняті Постанови щодо подальшої роботи, які найближчим часом з’являться на нашому сайті та будуть враховані при формуванні пропозицій до Уряду.

    Доповідь Голови АСУ на звітно-виборчому З’їзді – додається.

    Прес-служба АСУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.