• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відповідь на заяву Державної фіскальної служби
    Опубликовано: 2014-12-12 11:24:25

    ДП «Укрспирт» обурене заявою Державної фіскальної служби про підозру генерального директора Лабутіна М.Ю. у вчиненні злочинів за фактами розтрати коштів ДП «Укрспирт».

    Проект змін до податкового кодексу Міністерства фінансів, що перетворить ДФС на гестапо, ще не прийняли, а презумпцію невинності в Україні не відміняли, тому обвинувачувати людей у злочинах без висвітлення доказів – протиправно. Це порушує основні конституційні принципи нашої Держави.

    «Війною проти нелегального обігу спирту ми зачепили підгодованого звіра, що багато років мирно спав у фіскальній службі та Генеральній прокуратурі. Сьогодні він показує пазурі та погрожує розправою усім, хто стане у нього на шляху. Єдине, що ми можемо – це перемогти і своїм прикладом надихнути інших», - прокоментував вчорашню заяву ДФС генеральний директор ДП «Укрспирт» Михайло Лабутін.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.