• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем’єр Міністр Норвегії відкриє перший норвезький магазин морепродуктів у Києві
    Опубликовано: 2014-11-11 16:28:06

    Запрошуємо вас 18 листопада 2014 року о 19.00 на офіційне відкриття першого в Україні фірмового норвезького магазину морепродуктів Egersund Seafood.

    Офіційне відкриття магазину відбудеться за участі Прем’єр Міністра Норвегії Ерни Солберг, генерального директора Egersund Fisk Егіл Магне Хаугстад (Egil Magne Haugstad) та генерального директора Егерзунд Україна Павла Соловйова.

    В рамках заходу запланований короткий брифінг Прем’єр Міністра Норвегії та генерального директора Egersund Fisk (Норвегія).

    Приїзд Прем’єр Міністра Норвегії на відкриття в Україні Egersund Seafood говорить про ефективну взаємодію між бізнесом та владою, прикладом якої і є холдинг Egersund Seafood, що є одним з найбільших виробників риби в Норвегії.

    Магазин морепродуктів в Києві Egersund Seafood унікальний для України з точки зору широти та якості представлених в ньому морепродуктів. Майже  вся рибна продукція доставляється до магазину без посередників – прямо з Норвегії. Рибу, яку не можна виловити у водах Норвегії, доставляють багаторічні партнери-виробники з інших країн світу.

    Після забою риби, проходить усього 3-4 дні й вона вже на вітрині магазину.

    Асортимент складає: лосось, форель, оселедець лофотен, оселедець матіас, скумбрія, голець, дорадо, сібас (лаврак), тріска, вугор, ставрида, мідії, устриці, мойва, філе тунця, корюшка, восьминіг, кав'яр, морський окунь кальмар Small Baby та ін..

    Є власне виробництво з копчення та соління риби, яке знаходиться в селі Щасливе.

    В планах компанії - відкриття ще 10 магазинів по Україні.

    Після презентації магазину та короткого брифінгу на гостей чекає фуршет та подарунки від Egersund Seafood.

    Дата: 18 листопада, 2014 о 19.00

    Адреса: магазин Egersund Seafood, пр.-т. Петра Григоренка, 32д, м. Позняки

    Трансфер: станція метро Славутич, 18.30

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.